Haberler Başarılı Kadın Girişimciler, Düzce’nin Gururu Oldu
  • 1.07.2021

Başarılı Kadın Girişimciler, Düzce’nin Gururu Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) Habitat Derneği, ve Coca-Cola Türkiye iş birliğiyle 2018’den beri yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamındaki “ Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı’nı başarıyla tamamlayan Düzceli Kadın Girişimci Ayşe Çakır Yazgel, ve Hatice Kudal iş geliştirme hibesi almaya hak kazandı.

Youtube üzerinden canlı olarak gerçekleşen Kız Kardeşim Hibe Programı ödül törenine; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurulu Üyesi Canan Özdemir İşmen, Coca- Cola Türkiye Genel Müdürü Başak Karaca, Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, Şef Somer Sivrioğlu, Esin Alpogan, hibe almaya hak kazanan 30 girişimci kadın katılım sağladı.
Program, Covid-19 salgını nedeniyle en çok etkilenen yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren kadınları desteklemek amacıyla hayata geçirilirdi.

Program kapsamında, Düzceli Kadın Girişimciler Ayşe Çakır Yazgel ve Hatice Kudal 25.000 TL’lik iş geliştirme hibesi almaya hak kazandı.