Eğitim Haberleri Proje Yazma ve Ajans Destekleri Eğitimi Gerçekleşti
  • 30.06.2021

Proje Yazma ve Ajans Destekleri Eğitimi Gerçekleşti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğinde gerçekleşen Proje Yazma ve Ajans Destekleri Eğitimi, MARKA Proje Uzmanı Selim Polat ve Mesut Çınar'ın sunumuyla Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitime, Düzce Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Abdülkadir Uslu, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Başkan Yardımcısı Emine Kurtay ve Kurul Üyesi Tuğçe Songül Özkan, firma yetkilileri ve Düzce TSO personelleri katılım sağladı.

Gerçekleşen eğitimde, Proje Döngüsü Yönetimi, Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı, Paydaş Analizi, Sorun Analizi, Hedef Analizi, Strateji Analizi, Proje Önerisinin Yazımı, Projelerde Bütçe Hazırlanması, Kalkınma Ajansı Destekleri konuları ele alındı.

Eğitim, katılımcıların sordukları soruların cevaplanmasından sonra sona erdi.