Haberler Düzce TSO’dan Sporculara Destek
  • 16.06.2021

Düzce TSO’dan Sporculara Destek

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından, Güreş Şampiyonasında mindere çıkan ve büyük başarı elde eden Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübü sporcularına teşekkür belgesi takdim edildi.

Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübünün 6 sporcusu Antalya'da düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonasında, U-15 ve U17 kategorisinde Düzce'yi temsil etti.

Düzce TSO toplantı salonunda düzenlenen törene; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcıları İbrahim Canpolat, Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Coşkun, Özkan Çakır, Yalçın Top, Murat Saydam, Bilal Türkan ve Düzce Belediyesi Güreş Antrenörü İsmail Günal, Güreş İl Temsilcisi Ramazan Topal ve sporcular katılım sağladı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin; “Güreşin toplumumuz nezdinde çok özel bir yeri var. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Pandemi nedeniyle sıkıntılı günler yaşadığımız şu dönemde bile antrenmanlarını aksatmadan sürdüren ve bugünlere hazırlanan çocuklarımızı ve çocukların gelişimleri için büyük bir özveri örneği sergileyen antrenörlerimizi gösterdikleri başarıdan ötürü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Programın son bölümünde şampiyonluk kazanan sporculara teşekkür belgesi takdim edildi.