Haberler Düzce Üniversitesi ile Yeni Bir İş Birliği Protokolü
  • 15.04.2021

Düzce Üniversitesi ile Yeni Bir İş Birliği Protokolü

Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında “Analiz İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında “Analiz İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen iş birliği protokolüne, Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin imza attı.

“Üniversite Sanayi İş Birliktelikleri” adı altında birçok projeye imza atan Düzce Üniversitesi, Düzce TSO’yla imzaladığı bu iş birliği protokolüyle; Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin dahil olduğu tüm analiz yeterlikleri kapsamında, Düzce TSO vasıtasıyla Düzce Üniversitesi laboratuvarlarına gelen numune analizlerini faaliyet belgesi ibraz eden üyelere %10 indirimli olarak yapacak. Ayrıca imzalanan protokolle ortak sosyal ve Ar-Ge amaçlı çalışmalar da yürütülecek.

Son yıllarda Ar-Ge çalışmalarının daha ön plana çıktığı sektörlerden birisi de Web Tasarım ve Geliştirme sektörüdür. Web tasarımı, bir kullanıcının bir işletmenin ürünleri veya hizmetleri ile tanınması için yenilikçi çalışmaları görselleştirir. Bir kullanıcı web sitesine girdikten sonra, işletmeyle ilgili bilgileri ziyaretçiye iletmek kolaydır. Ancak harika bir web sitesi tasarımı, herhangi bir organizasyonun marka imajı için yaratılan doğru havayı garanti eder. Odamız Düzce Üniversitesi ile birlikte yenilikçi çalışmaların Avrupa düzeyinde uygulanmasının hedeflendiği VOC-Web Leap projesi ile ilgili 2019 yılından beri Avrupalı ortaklar ile birlikte yoğun çalışmaları koordine etmektedir. Proje ile ilgili ayrıntılı bilgiyi http://vocwebleap.org  adresinden edinebilirsiniz