Haberler Ramazan Ayı Hanelerimize Bereket Getirsin
  • 13.04.2021

Ramazan Ayı Hanelerimize Bereket Getirsin

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 13 Nisan’da ilk sahurla birlikte başlayacak olan Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin Mesajında; “Dinimizde ve kültürümüzde önemli yeri olan beraberlik ve paylaşım duygularının zirve yaptığı mukaddes Ramazan Ayının başlangıcı tüm İslam Aleminde heyecanla beklenmektedir. Tüm dünyanın zor bir sınavdan geçtiği bugünlerde milletimizin sağ duyusu, birlik beraberlik duyguları ve Mübarek Ramazan Ayının en önemli işlevlerinden biri olan yardımlaşma geleneğiyle taçlanacak, yüce milletimiz ve tüm İslam coğrafyası inşallah bu illeti en kısa zamanda yenecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle dahil olmakta olduğumuz Mübarek Ramazan Ayını kutlar, Yüce Allah’tan hanelerimize bereket getirmesini niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.